IniciNoticiesSocietatObre la nova convocatòria de 5 llocs de treball dins el programa...

Obre la nova convocatòria de 5 llocs de treball dins el programa “ Brigada Jove”

03207Les àrees d’Ocupació i Joventut de l’Ajuntament de Tordera posen a disposició dels joves del municipi 5 llocs de treball per aquest estiu, inclosos en el marc de la convocatòria de la Brigada Jove.

L’objecte de la present convocatòria és la selecció, en règim laboral temporal, de 5 llocs de treball a jornada parcial, d’ajudants de dependències i de serveis municipals, destinats a joves de 16 a 22 anys per període de dos mesos (compresos entre els mesos d’estiu: juliol i agost de 2016), dins el programa “Brigada Jove” del Pla Local de Joventut de l’Ajuntament. Aquesta convocatòria vol possibilitar l’accés a l’ocupació dels joves, d’acord amb les bases aprovades per Junta de Govern, on es posa de manifest la intenció que els joves en període de vacances percebin uns ingressos i s’iniciïn en el món laboral. Ho explica el regidor de Joventut i Ocupació, Marc Unió.

brigada jove 1

Els 5 llocs de treball es distribuiran, en principi, de la següent manera: 2 places a la categoria de brigada d’obres i serveis, 2 places a la categoria d’auxiliar d’administratiu o similar i 1 plaça a la categoria d’auxiliar d’informàtica o similar. Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s’han de presentar al Registre General d’entrada de l’Ajuntament (OAC, Oficina d’Atenció al Ciutadà), durant el període comprès entre els dies 6 i 13 de juny, en horari de 9:00h a 14:00h. El regidor Marc Unió apunta alguns requisits bàsics per optar en alguna de les cinc places.

brigada jove 2

La documentació que cal aportar amb la sol·licitud es pot consultar a les bases que trobareu a www.tordera.cat. Els departaments d’Ocupació i Joventut de l’Ajuntament de Tordera resoldran totes aquelles incidències o dubtes que es plantegin en el desenvolupament de la selecció, adoptant els acords necessaris pel correcte desenvolupament del procés, i solucionaran també tot allò que no estigui previst en les bases.

ÚLTIMES NOTÍCIES