IniciNoticiesSocietatLa Setmana dels Horaris aposta per un canvi d’hàbits

La Setmana dels Horaris aposta per un canvi d’hàbits

Xavier_RiudorArrenca la setmana dels horaris. Una iniciativa, dins dels diferents actes de promoció de la reforma horària, per avançar en millores en la conciliació i una distribució horària més adaptada als països europeus. Tot plegat, implica un consell assessor transversal que avarca des dels horaris comercials, fins als educatius, que haurà de culminar amb la redacció de la futura Llei del Temps al Parlament.

Una consulta popular servirà a la tardor per recollir més propostes abans de legislar. Xavier Riudor, director del Consell de Treball Econòmic i Social, n’ha parlat a La Xarxa de Comunicació Local.

horaris

Durant tota la setmana, hi ha previstes arreu del territori jornades participatives, conferències i presentació d’estudis que avalen el canvi d’horari. Propera a Tordera destaquem la Presentació del llibre “Posem-nos a l’hora. 100 motius per a la Reforma Horària”, amb el seu autor Fabian Mohedano. L’activitat serà demà dimarts a la sala d’actes de la Biblioteca La Cooperativa, Malgrat de Mar, a dos quarts de 9 del vespre.