IniciNoticiesEsportsTot a punt pel torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló

Tot a punt pel torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló

cartell memorial 16 rgbAquest cap de setmana el Club Futbol Tordera organitza una nova edició del Torneig de Futbol7- Memorial Josep Barceló. Enguany, arriba a la dinovena edició i comptarà amb un cartell format per 60 equips de clubs de reconegut prestigi. Serà l’any que més equips participaran d’aquest esdeveniment. Manel Gil secretari del CFTordera i organitzador del Memorial, ens explica quins són els clubs nous que participaran al torneig.

Gil memorial 1

Els clubs clàssics hi seran presents un any més: FCBarcelona, RCDEspanyol, Atlético de Madrid, València, Vila-real, Llevant entre d’altres. Les novetats principals d’enguany són el Màlaga i l’Osasuna. El CFTordera, UE Ca la Guidó, Santa Susanna, Aqua Hotel CFT, Racing Blanenc, Sant Cugat Esport FC, Lleida Esportiu, Gimnàstic de Manresa, Fundació Marcet, Llagostera o Les Franqueses entre d’altres equips catalans. La competició començarà el dissabte 4 de juny a les 8:30 del matí. Durant tota la jornada es jugaran de manera simultània quatre partits de les següents categories: Alevins nascuts els anys 2004 (20 equips), 2005 (20 equips) i els Benjamins 2006 (20 equips). En total, cada conjunt jugarà un mínim de quatre partits. El diumenge s’acabarà la fase de grups i posteriorment es disputaran els quarts de final, semifinals i les tres finals que es retransmetran en directe per Ràdio Tordera.

Per tancar el torneig s’organitzarà l’acte de cloenda de record i homenatge a Josep Barceló i el lliurament dels premis als millors equip.

El Memorial Barceló s’ha consolidat com un dels tornejos de referència en el món del futbol base d’arreu. A més de la vessant esportiva del torneig s’hi suma també el caràcter social de l’esdeveniment, que compta amb la implicació de 150 voluntaris i reuneix a Tordera més d’un miler de visitants durant tot el cap de setmana.  Per aquesta edició del torneig, l’organització ha previst sortejos de samarretes de clubs de primer nivell signades pels seus jugadors i també sortejos de caps de setmana a hotels.

ÚLTIMES NOTÍCIES