IniciNoticiesPolíticaEl conseller de Territori Josep Rull anuncia que l'autopista del Maresme serà...

El conseller de Territori Josep Rull anuncia que l’autopista del Maresme serà gratuïta a partir de 2021

peatgeLes autopistes C-32 al Maresme i C-33 al Vallès seran gratuïtes a partir del 2021. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat des del Parlament que la Generalitat no renovarà les concessions.  Les dues autopistes acaben la concessió l’any 2021 i, tot i que l’anterior conseller, Santi Vila, ja havia manifestat la intenció de no renovar-les, no hi havia encara un compromís ferm en seu parlamentària. “No prorrogarem aquestes concessions”, ha deixat clar en resposta a la pregunta del diputat del PPC Alejandro Fernández. El diputat popular havia comparat l’anunci del govern espanyol de no renovar les concessions de les autopistes arreu de l’Estat amb la inacció de la Generalitat.

autopista 1

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, celebra l’anunci que ha fet el conseller de Territori Sostenibilitat, Josep Rull, en seu parlamentària: la concessió de l’autopista C-32 acabarà el 2021 i no es renovarà, de tal manera que desapareixerà el peatge. Per Martínez, l’anunci ve a refermar el que ja havia apuntat l’exconseller Santi Vila.

autopista 2

El president comarcal recorda que la fi de la concessió del peatge era una “línia vermella” de la Comissió de Mobilitat del CCM i celebra que el Govern hagi volgut escoltar el territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES