IniciNoticiesSocietatEl xef Victor Trochi entrega aliments recollits en la inauguració Solidària del...

El xef Victor Trochi entrega aliments recollits en la inauguració Solidària del seu nou restaurant a Palafolls

El Xef Victor Trochi va fer entrega ahir a l’Església Missionera Evangelista de Tordera dels aliments que es van recollir el passat dia 26 a la inauguració del nou restaurant de Palafolls, Trochi Restaurant.

El nou local regentat per Víctor Trochi, el cuiner argentí que enceta una nova aventura després d’aconseguir una Estrella Michelin al capdavant dels fogons de Les Magnòlies d’Arbúcies.  En la inauguració, va proposar fer una activitat solidaria on tothom que volia podia aportar aliments per ajudar a famílies sense recursos.

El pastor de l’església evangelista de Tordera, va agrair l’ajut del seu compatriota i propietari del restaurant. Aquesta entrega s’ha fet amb col·laboració dels Serveis Socials de l’Ajuntament, que gestionen a quines famílies s’ adrecen aquest aliments.

Cal recordar, que l’Església Missionera Evangèlica de Tordera va reformar l’ermita del veïnat de Fibracolor, que es trobava abandonada i en desús des de fa molts anys. A partir d’ aquí, una cinquantena de persones participen habitualment de les trobades de l’Església a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES