IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el pavelló poliesportiu acollirà dues finals a quatre...

Aquest cap de setmana el pavelló poliesportiu acollirà dues finals a quatre de bàsquet femení

cartell final 4El pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans acollirà dissabte i diumenge dues finals a quatre de les categories de primera i segona catalana femenina de bàsquet. Un esdeveniment que organitzarà el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera (CEEB Tordera) amb la Federació Catalana de Basquetbol. És tracta d’una competició que té un format bàsic de semifinals i final, amb els vuit millors equips femenins de tot Catalunya dels dos grups de primera catalana i els dos grups de segona. Marc Alonso, entrenador del primera i de la segona catalana femenina accepta el paper de favorites de la F4 amb l’equip de primera.

Alonso f4 segona

Alonso destaca que des del club han fet un esforç important a nivell organitzatiu perquè l’esdeveniment surti en perfectes condicions. Ens avança que per la final a quatre s’ampliaran 200 localitats d’aforament al pavelló poliesportiu.

Alonso f4 segona 2

Les semifinals de primera i segona es disputaran el dissabte 28 de maig per la tarda. El diumenge 29 al matí el 3rt i 4rt lloc i la final de primera catalana. I a la tarda el 3rt i 4rt lloc i la final de la categoria de segona catalana. Tots els partits del CEEB Tordera els podràs seguir en directe a través de Ràdio Tordera.