IniciNoticiesCulturaEls actuals Pubilla i Hereu de Tordera, Berta Pla i Jordi Serra,...

Els actuals Pubilla i Hereu de Tordera, Berta Pla i Jordi Serra, són escollits segona Dama i primer Fadrí del Maresme 2016, en l’elecció del pubillatge comarcal

pubilla hereu maresmeTordera despunta a l’elecció del pubillatge comarcal 2016. La Pubilla i l’Hereu actuals, Berta Pla i Jordi Serra van ser escollits, aquest dissabte, segona Dama i primer Fadrí del Maresme, respectivament. La proclamació es va celebrar al pati del centre cultural Calisay, a Arenys de Mar. Enguany, el certamen ha comptat amb la participació de 15 joves de la comarca, 7 nois i 8 noies. En declaracions a Ràdio Tordera poc després de ser proclamats, els dos torderencs es mostraven molt contents amb els nous títols i ens parlaven de les proves teòriques i orals que van haver de passar.

berta i jordi 1

Els títols de Pubilla i Hereu del Maresme 2016 van ser per Ània Krause, de Canet de Mar, i Quim Santarén, representant de Malgrat de Mar. A Jordi Serra l’acompanyarà com a primera Dama comarcal, Cristina Solà, actual Pubilla de Santa Susanna. I Berta Pla estarà acompanyada per Jan Aragall, de Sant Pol de Mar, que va ser escollit primer Fadrí del Maresme.

A les portes de l’estiu, Berta Pla i Jordi Serra van aprofitar els micròfons de la ràdio per fer una crida al jovent torderenc, perquè s’animin a formar part del món del pubillatge.

berta i jordi 2

La jornada va finalitzar amb un sopar informal per tots els membres del pubillatge i els seus acompanyants.

Recordem que la torderenca Alba Nonell ha deixat, aquest cap de setmana, el títol de primera Dama del Maresme, després de ser escollida en el certamen de l’any passat. Ara bé, Nonell no es va acomiadar definitivament del pubillatge, ja que fins el mes de setembre ostenta el títol de Pubilla de les Comarques Barcelonines 2015.

ÚLTIMES NOTÍCIES