IniciNoticiesComerçEl festival “Happy Food Trucks” passa per Tordera amb un balanç positiu...

El festival “Happy Food Trucks” passa per Tordera amb un balanç positiu per part de l’organització

happy food trucksEl Parc Prudenci Bertrana ha acollit, aquest cap de setmana, el primer festival “Happy Food Trucks” a Tordera. Es tracta d’un conjunt de caravanes especialitzades en elaborar plats únics i exquisits de diferents parts del món: menjar italià, mexicà, anglès, tota mena de dolços del món i, fins i tot, creperies, entre molts altres.

Dissabte a la tarda, primer dia, les caravanes van funcionar des de quarts de 7 i fins la matinada, amb l’acompanyament de música en directe a càrrec de grups locals i entre un ambient molt familiar. L’organització calcula que van passar pel parc Prudenci Bertrana unes 800 persones. Ahir el matí, en canvi, tot i haver-hi el mercat, l’ambient va ser tranquil i no es va animar fins el migdia, quan molta gent va aprofitar per acostar-s’hi a fer el vermut. La Bebo, organitzadora de l’esdeveniment, es mostra satisfeta amb el resultat i diu que la voluntat és repetir l’experiència aviat, incrementant el nombre de caravanes.

balanc food trucks 1

Tant dissabte com diumenge s’ha ofert a Tordera menjar ràpid, sa i d’alta qualitat, mitjançant 4 caravanes. Els responsables de cadascuna d’elles han parlat de les seves propostes als micròfons de Ràdio Tordera. Escoltem-los.

balanc food trucks 2

El festival “Food Trucks” és itinerant. Aquells a qui els hi agrada aquest tipus de menjar ho segueixen als diversos municipis i ciutats on fa parada. Escoltem alguns dels assistents a Tordera.

balanc food trucks 3

Podeu trobar més informació sobre aquest festival gastronòmic itinerant i els llocs on es celebra a la pàgina web de l’esdeveniment i també a les xarxes socials de la marca.

Amb l’objectiu de potenciar l’activitat i l’ús del Parc Prudenci Bertrana, des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera es treballa cercant noves iniciatives per atraure nous visitants i aconseguir que el parc sigui un aparador per acollir tot tipus d’esdeveniments, ja siguin gastronòmics, esportius o lúdics, entre altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES