IniciNoticiesEducació300 alumnes de l’Alt Maresme participen a la III Jornada de Robòtica...

300 alumnes de l’Alt Maresme participen a la III Jornada de Robòtica i Programació, celebrada el passat divendres a Tordera. Es van presentar una vintena de projectes.

20160520_115819Uns 300 alumnes de diverses escoles i instituts de la comarca van participar, aquest passat divendres, a la III Jornada de Robòtica i Programació de l’Alt Maresme, que es va celebrar a Tordera. Els diferents projectes es van exposar al pavelló parroquial i també es van dur a terme alguns tallers, amb la voluntat d’intercanviar informació sobre els mètodes de treball aplicats. Carmina Pinya, directora dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Maresme i Vallès Oriental, es mostrava contenta amb el resultat de la jornada i destacava la importància d’implantar la robòtica als centres educatius.

balanc robotica 1

La trobada va comptar amb la participació del Director de l’Institut d’Investigació d’Intel·ligència Artificial del CSIC, Ramón López de Mantaras. En declaracions a Ràdio Tordera, es mostrava sorprès amb alguns projectes i destacava la importància de la tecnologia per avançar com a país.

balanc robotica 2

López de Mantaras no descarta que, en un futur, siguin robots els que programin altres robots, per tal de desenvolupar diverses tasques.

balanc robotica 3

Durant aquesta jornada es van presentar una vintena de projectes de diversos centres educatius de Tordera i de la zona. Escoltem algunes d’aquestes propostes.

balanc robotica 4

Àngel Pous, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, es mostrava satisfet amb el desenvolupament de la jornada de robòtica al nostre municipi.

balanc robotica 5

Un grup de treball, format per professors de l’Alt Maresme, han treballat durant tot el curs per organitzar aquesta III Jornada de Robòtica i Programació. Hi van participar els següents centres: INS Domènech Muntaner, INS Domènec Perramón, INS Bisbe Sevilla, CE Fonlladosa, INS Sant Pol, ESC La Roureda, SEC Canet, ESC Serra de Miralles, INS Font del Ferro, CE Brianxa, INS Pineda i INS Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES