IniciNoticiesCulturaEl Fòrum pel Teatre i la Cultura presenta l’obra “Lilí”, aquest proper...

El Fòrum pel Teatre i la Cultura presenta l’obra “Lilí”, aquest proper cap de setmana al Teatre Clavé

cartell_FTC_LILIEl Fòrum pel Teatre ¡ la Cultura porta aquest proper cap de setmana del 21 i 22 de maig, al Teatre Clavé, l’obra “Lilí”, de Carles Soldevila. Aquesta comèdia, adaptada per l’entitat torderenca, està ambientada en els temps actuals i reuneix 6 actors i actrius damunt l’escenari: un matrimoni, un majordom i tres senyores grans. Ens avança alguns detalls de la història, la directora de l’obra, Maria Llurba.

obra forum 1

En declaracions al programa “Tordera en Directe”, alguns dels actors ens parlen del seu paper a l’obra i conviden la gent a assistir-hi.

obra forum 2

“Lilí” es podrà veure aquest proper cap de setmana en dues funcions: la primera el dissabte, 21 de maig, a les 10 del vespre, i la segona el diumenge, 22 de maig, a les 7 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé, de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h, i els dies de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72.

ÚLTIMES NOTÍCIES