IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament preveu posar en marxa el Banc dels Aliments a Tordera entre...

L’Ajuntament preveu posar en marxa el Banc dels Aliments a Tordera entre finals de maig i principis de juny

20160128_111106A finals de l’any passat, el plenari municipal va aprovar un crèdit extraordinari per llogar una nau del polígon industrial de Can Verdalet i utilitzar-la com a Banc dels Aliments. A dia d’avui, estructuralment la nau ja està a punt: s’ha remodelat el seu interior, s’ha habilitat un despatx administratiu i la connexió a Internet també està llesta. Ara només falta acabar de resoldre alguns serrells organitzatius amb les entitats involucrades: Creu Roja, l’Associació de Voluntariat i els Evangelistes d’Àgora Parc. Càrites, finalment no hi participarà. Escoltem el regidor de Participació Ciutadana, Salvador Giralt.

banc aliments salva 1

El Banc dels Aliments era un dels projectes prioritaris de l’Ajuntament de Tordera. Ja hi ha voluntaris interessats en col·laborar-hi. Salvador Giralt explica com s’organitzarà.

banc aliments salva 2

Un cop estigui en marxa aquest banc, Càrites Tordera ja no rebrà aliments de la Comunitat Europea. Aquests s’enviaran directament a Creu Roja, que és qui els gestionarà a través del nou projecte. Així, totes les persones derivades de Serveis Socials que fins ara es dirigien a Càrites, es redirigiran al Banc dels Aliments. Des de l’Ajuntament de Tordera confien que pugui entrar en funcionament entre finals de maig i principis de juny.

Pel que fa Càrites, seguirà gestionant de manera independent els aliments que rebi a través de les aportacions privades.

ÚLTIMES NOTÍCIES