IniciNoticiesCulturaL’Escola de música del Teatre Clavé participa en la XVII edició dels...

L’Escola de música del Teatre Clavé participa en la XVII edició dels Moments Musicals de les Escoles de Música del Maresme

momentsmusicalsescolesDes de la creació dels Moments Musicals, ara fa disset anys, l’Escola de Música del Teatre Clavé s’ha involucrat en aquesta iniciativa i enguany ho torna a fer. En aquesta ocasió, els alumnes que formen el combo flamenc i el combo rock de l’Escola de Música de Tordera participaran a diversos dels concerts que es duen a terme durant aquest mes de maig a diferents escoles de música de la comarca del Maresme. El combo flamenc ho va fer la setmana passada a l’Escola de Música Nou Espai Imma Planas de Mataró i el 26 de maig al Liceu, també de Mataró. El combo rock, per la seva banda, participarà avui al concert que es durà a terme a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar.

A banda d’aquests concerts, el cicle Moments Musicals també fa parada durant el mes de maig a les escoles municipals de música d’Arenys de Mar, de Calella, de Vilassar de Mar, de Vilassar de Dalt i de Sant Vicenç de Montalt, on tindrà lloc la cloenda del cicle de concerts.

Els Moments Musicals a les Escoles de Música del Maresme tenen entre els seus objectius oferir l’oportunitat als alumnes que acaben nivell elemental o s’inicien en el grau mitjà de fer audicions en diferents municipis i compartir-les amb alumnes de diverses escoles de música.

ÚLTIMES NOTÍCIES