IniciNoticiesCulturaLa coral de l’escola brianxa participa en l’òpera “Oh l’Amor”

La coral de l’escola brianxa participa en l’òpera “Oh l’Amor”

brianxa operaLa coral Brianxa va participar ahir en la representació de l’òpera Oh, l’amor!. Aquest espectacle s’emmarca en un projecte òpera a Secundària en el qual participen les noies de corals de diferents escoles i instituts.

El projecte social del Gran Teatre del Liceu recupera, després de dos anys, “Òpera a Secundària”, una iniciativa en la qual els escolars de 12 a 16 anys de tota Catalunya tenen l’oportunitat d’apropar-se al món de l’òpera i conèixer la riquesa musical i dramàtica des de dalt de l’escenari representant una òpera per a adolescents. L’espectacle, producció del Liceu, es podrà veure al Teatre-Auditori de Sant Cugat del 7 al 10 de maig i compta amb la col·laboració de la JONC, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, i el patrocini de Bankia. L’òpera que es representa és una creació inèdita que ha premiat el Liceu en el 4t Concurs de Creació d’Òpera. Mario Ros n’és el guanyador amb Oh l’amor!

Els membres de la coral de l’escola brianxa han valorat molt positivament la seva participació en el projecte. Precisament aquesta ha estat la última actuació de la primera promoció de la coral.

ÚLTIMES NOTÍCIES