IniciNoticiesSalutEn marxa una campanya per recaptar fons a la investigació del càncer

En marxa una campanya per recaptar fons a la investigació del càncer

campanya cancerL’Associació Espanyola Contra el Càncer arrenca avui una nova edició de la col·lecta anual per recaptar fons a la investigació. L’objectiu és recaptar uns 180 mil euros que ajudin a millorar les dades de supervivència dels que pateixen aquesta malaltia.

Unes dades que han millorat molt en les últimes dues dècades i és que la taxa de supervivència s’ha incrementat un 20 per cent a Catalunya. L’associació espanyola contra el càncer fa avui una crida a la solidaritat per recaptar diners que contribueixin en la lluita contra aquesta malaltia. Uns diners que no van destinats només a la fase d’investigació. Ho explica Maria Angels Ayra, coordinadora de relacions institucional de l’associació.

campanya cancer 1

La detecció precoç de qualsevol tumor és una eina bàsica per guanyar la partida al càncer però evidentment també la millora dels tractaments ha contribuït i molt en la millora del pronòstic per als malalts.

Des de l’associació espanyola contra el càncer han destinat uns 32 milions d’euros a projectes de desenvolupament. Diners que han servit per canviar i millorar els tractaments. Maria Berdasco, és investigadora de l’hospital de Bellvitge.

campanya cancer 2

En la lluita contra el càncer la investigació catalana té diversos èxits. Es pot col·laborar a través de la pàgina www.aecc.es

ÚLTIMES NOTÍCIES