IniciNoticiesPolíticaEl conseller de Territori, Josep Rull, diu que cal plantejar-se la continuïtat...

El conseller de Territori, Josep Rull, diu que cal plantejar-se la continuïtat dels peatges de la C-32 al Maresme

peatgeEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, assegura que el govern català no vol mantenir la concessió de la C-32 en mans privades més enllà del final de la concessió, que acaba el 2021. Ho ha dit durant una entrevista a la Xarxa de Comunicació Local, on el titular de Territori ha reconegut que en el passat la construcció de l’autopista va ser un element de prosperitat per aquest territori, però que ara, més de quaranta anys després de la seva posada en marxa, cal plantejar-se  la necessitat de mantenir els peatges a l’autopista del Maresme.

rull 1

En aquest sentit, el conseller ha considerat que en el marc actual, amb un procés de desconnexió amb l’estat espanyol en marxa, Catalunya ha de ser capaç de buscar noves alternatives al peatge a l’autopista del Maresme. Diu Rull que cal definir un nou model per poder gestionar vies com aquesta i que en tot cas, si es manté el pagament per ús, és a dir, si es manté el peatge, ha de ser públic i com a font de recursos pel seu manteniment i el del transport públic.

rull 2

L’autopista del Maresme és la més antiga de l’estat espanyol i ha estat de pagament des de la seva construcció fa més de quatre dècades. L’anul·lació dels peatges és una reclamació llargament demanada per diferents agents del territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES