IniciNoticiesEsportsEl torderenc Ivan Martori queda primer i els germans Olmo, tercers de...

El torderenc Ivan Martori queda primer i els germans Olmo, tercers de la categoria “corporate” de la Titan Desert

titan pharmatonL’esport  torderenc representat a la Titan Desert tornarà amb un bona recompensa un any més dins la categoria Corporate. El torderenc Ivan Martori, corredor amb l’equip Pharmaton, ha aconseguit quedar primer dins de la categoria Corporate que va dirigida a les empreses. Ell mateix, en declaracions a Ràdio Tordera, ens feia balanç de la prova que deixa enrere.

Martori titan balanc 1

El moment més complicat que van patir en la Titan Desert va ser durant l’ última etapa en què un dels membres de l’equip  va tenir  febre. L’Ivan Martori ens explica que tot i la recomanació del metge perquè el company d’equip no sortís a competir, ells van tirar pel dret i van acabar aconseguint aquesta primera posició.

Martori titan balanc 2

Per altra banda, l’altre equip torderenc format pels tres germans Olmo (Jordi, Martín i Manuel) “Mapei Olsemar Team”, van tornar a aconseguir podi un any més i van assolir la meritòria tercera posició de la Titan Desert dins de la mateixa categoria. Manel Olmo ens comenta que van estar molt a prop de repetir la primera posició, però que l’edició de la prova d’aquest any ha estat molt dura.

Olmo titan balanc 3

Els tres germans es troben més cansats amb comparació amb la Titan Desert de l’any passat, però asseguren que s’ho han passat bé. El pitjor moment que han viscut  va ser durant la tercera etapa que, per un error amb les coordenades van fer 56 quilòmetres de més. En Manel Olmo, comparteix amb nosaltres el millor moment que  recorden.

Olmo titan balanc 4

Josep Betalú i Ramona Gabriel van firmar el doblet català a l’edició de la Titan Desert del 2016 en les categories individuals, tant  masculina com femenina.

ÚLTIMES NOTÍCIES