IniciNoticiesSocietatEs prepara un acte de record al regidor Carles Seijo

Es prepara un acte de record al regidor Carles Seijo

acte_carles_seijoL’Ajuntament de Tordera organitza dissabte, a les 18:00h al Teatre Clavé, l’acte de record i homenatge al regidor Carles Seijo, que va morir el passat mes de desembre a l’edat de 48 anys.

Es tractarà d’un acte senzill però emotiu, que vol recordar la figura del regidor de Som Tordera i en el que hi prendran part els amics, la família, els companys de grup, de partit i l’Ajuntament.  Ens ho explica el seu company de partit i regidor, Salvador Giralt.

homenatge seijo 1

Seijo va jurar el càrrec de regidor de l’Ajuntament el mes de juny de 2015, formant part de la coalició SOM Tordera Entesa (ICV-Podem), al costat del regidor Salvador Giralt. Les negociacions postelectorals els va dur a formar govern amb el grup municipal de Convergència i Unió. Amb l’acord signat, Carles Seijo va ser nomenat  regidor delegat de l’Àrea de Territori assumint les regidories d’Obres, Serveis, Territori, Sostenibilitat i Pagesia.  Salvador Giralt recordava que el partit encara no ha assumit la pèrdua d’en Carles Seijo, malgrat això, els militants s’ han implicat per tirar endavant els projectes que tenia en ment.

homenatge seijo 2

A Carles Seijo se’l recordarà especialment per la seva lluita contra el TTiP i contra el fracking, causes que el van portar a mobilitzar-se arreu d’Europa. Durant l’acte de dissabte intervindran representants de la família, dels amics, companys de partit i també de l’Ajuntament de Tordera.