IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CP Tordera, el CB Tordera i el...

Aquest cap de setmana el CP Tordera, el CB Tordera i el CEEB Tordera masculí juguen a casa

16-0010Aquest proper cap de setmana hi haurà repartiment igual de partits entre els dos dies de competició, tant per dissabte com per diumenge.

El dissabte obrirà la jornada el Club Futbol Tordera en el camp del Base de Roses amb el principal objectiu de capgirar la dinàmica negativa que porten en els últims tres partits. L’enfrontament el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. A les 19:30h, el Club Patí Tordera jugarà al parroquial un dels seus últims partits de la primera nacional espanyola. Amb la permanència a la butxaca, rebran la visita del Sant Cugat. Un enfrontament que podreu escoltar en directe per #somcpt.

El diumenge a les 12:30h, el CEEB Tordera femení de 1a catalana visitarà la pista del UE Sant Cugat amb l’objectiu de seguir invictes a la categoria. A les 17:45h, jugarà el sènior masculí del CBTordera en el poliesportiu i rebran la visita del Teià. El CEEB Tordera masculí tancarà el cap de setmana al poliesportiu disputant el seu partit a casa també, a les 19:15h. Rebran la visita dels líders de la segona catalana, el CB Santa Eugenia.

ÚLTIMES NOTÍCIES