IniciNoticiesEducacióDos contes de l’escola Ignasi Iglesias resulten finalistes del 7è concurs de...

Dos contes de l’escola Ignasi Iglesias resulten finalistes del 7è concurs de podcast “Contes del Món”

ignasi iglesias contes monEls contes Una nova vida i Una troballa inesperada, creats i gravats per alumnes de sisè de l’Escola Ignasi Iglesias, són 2 dels 24 contes finalistes de la setena edició del Concurs de Podcast Contes del món. Ja és el cinquè any consecutiu que l’escola aconsegueix ser finalista del concurs.

Dels 154 contes presentats a la setena edició del concurs, el jurat va seleccionar 50 contes semifinalistes. Després es va obrir una votació popular a través de les xarxes socials per escollir les 24 històries que es publicaran al llibre i disc de Contes del Món, que és el premi material del certamen. Alberto Rojo, mestre de l’escola, agraeix l’esforç de tothom qui ha fet possible aquest reconeixement.

160425_002

Aquest llibre-CD serà una obra col·lectiva en la què en la que podrem llegir i escoltar els contes narrats per infants i joves de diverses comunitats educatives de Catalunya i el País Valencià. Per escoltar els contes finalistes i saber-ne més podeu consultar la pàgina web www.contesdelmon.org i el bloc d’Ignasi Ràdio: blocs.xtec.cat/ignasiradio

ÚLTIMES NOTÍCIES