IniciNoticiesEsportsNomés el CEEB Tordera femení i el Futsal Tordera aconsegueixen la victòria

Només el CEEB Tordera femení i el Futsal Tordera aconsegueixen la victòria

futsal montgriAquesta passat cap de setmana no ens deixa bones sensacions en la majoria dels partits disputats pels primers equips torderencs.

El dissabte a les 17:45h, el CBTordera es jugava mitja temporada a la pista del Bàsquet Lloret. Una victòria hauria pogut significar poder evitar la fase de permanència però no va poder ser i la victòria es va acabar escapant per només tres punts de diferència 69-66. A les 20:00h, el Club Patí Tordera va disputar el seu partit de la primera nacional espanyola a la pista del CP Vilanova. Els homes entrenats per en Sergio Alonso no es jugaven res i van estar a punt de rascar un punt, però finalment la victòria la va acabar sumant l’equip local per un ajustat 3-2.

El diumenge al matí, el Futsal Tordera defensava el liderat a la pista del Penya Montgrí. Els torderencs van haver de suar per seguir al capdavant de la lliga i van aconseguir la victòria per 3-4. A la mateixa hora va jugar el CEEB Tordera masculí a la pista del CB l’Escala. Els locals van ser superiors i van guanyar per un clar 72-48. Les noies del CEEB de 1a segueixen invictes una jornada més després de guanyar al Vilassar de Dalt per un marcador final 75-61. Per tancar el cap de setmana, el Club Futbol Tordera va rebre el cuer de la segona catalana, el Besalú. Els visitants van donar la sorpresa i van acabar emportant-se el partit per un resultat final de 2-4.

ÚLTIMES NOTÍCIES