IniciNoticiesCulturaSant Jordi arriba a Tordera amb un munt de propostes culturals: contes,...

Sant Jordi arriba a Tordera amb un munt de propostes culturals: contes, tallers, música, recitals i fira

expo estrellesTordera commemora aquesta setmana Sant Jordi amb diferents propostes culturals per a totes les edats. Avui s’obrirà al públic l’exposició fotogràfica “Estels, ermites i esglesioles del Montnegre i Corredor”, imatges nocturnes capturades per la càmera de Mariano Pagès. L’exposició es podrà visitar fins al 6 de maig. La responsable de l’equipament, Sílvia Anfrons afegeix que també es farà la presentació del llibre, a les 20:00h.

exposicio estrelles

Avui  també es farà el lliurament dels premis de les categories juvenil i adults del Concurs Literari Premis Sant Jordi, al Teatre Clavé a les 20h. Durant el mateix acte també es coneixerà el guanyador/a del premi de Recerca Local Salvador Vendrell.  Per divendres, 22 d’abril, la biblioteca organitza “la revetlla de Sant Jordi” amb dues activitats més. D’una banda, un taller creatiu i familiar que es presenta sota el títol “Sant Jordi, roses i dracs!”. El taller s’adreça a nens i nenes a partir de 6 anys i per assistir-hi també es demana inscripció prèvia. D’altra banda, a les 21:00h tindrà lloc el recital poètic “Palabras de Miguel, homenaje al poeta Miguel Hernandez” a càrrec de Jose Manuel Garzón i José Galera (piano). En dóna detalls Sílvia Anfrons.

revetlla st jordi

Dissabte, Diada de Sant Jordi, la Plaça Concòrdia serà l’escenari de la IV Fira de Sant Jordi, organitzada per la Peixera. Més d’una quarentena de roses, llibres i artesania ompliran l’espai de la plaça entre les 10:00h i les 21:00h. També la plaça serà escenari de diverses activitats durant la jornada, com els tallers organitzats per Kids’n’us, el Camí i el VEiE, entre d’altres iniciatives culturals i musicals. A les 18:45h la plaça acollirà el lliurament de premis infantils de Sant Jordi i “Baron de Carlos”(prosa, poesia i punts de llibre). La fira de Sant Jordi es tancarà amb un concert a la plaça de l’Església, també organitzat per la Peixera, amb els grups FreeKiss, Dr. Prats i DjSendo.  També, dissabte 23, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitzarà a la tarda un concert benèfic amb venda de roses al costat de la pista coberta del barri.

ÚLTIMES NOTÍCIES