IniciNoticiesEducacióDos contes de l’escola Ignasi Iglesias queden semifinalistes del concurs Contes del...

Dos contes de l’escola Ignasi Iglesias queden semifinalistes del concurs Contes del Món i opten a la final

ignasi iglesias contes monUna nova vida i Una troballa inesperada, dos contes creats i gravats per alumnes de sisè de l’escola Ignasi Iglesias de Tordera, formen part dels 50 contes semifinalistes seleccionats pel jurat de la 7a edició del Concurs de Podcast – Contes del món organitzat per COMSOC – Comunicació Social.

Aquests contes poden ser votats pels internautes amb perfils al Facebook i/o Twitter. Ja ha començat el període de votació per escollir els 24 contes que formaran part del setè llibre i disc de Contes del món. La votació es pot fer fins avui durant tot el dia. Alberto Rojo, mestre de l’escola, demana la col·laboració de la ciutadania en la votació.

contes del mon ignasi iglesias 16

El concurs Contes del món convida a posar les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral i vol contribuir al coneixement de les realitats socials de diferents cultures. En aquesta 7a edició del concurs han participat escoles, instituts, ampa’s, centres oberts, centres de normalització lingüística i persones a títol individual. L’escola Ignasi Iglesias és el cinquè any consecutiu que hi participa.

Per votar els contes s’ha d’accedir a www.contesdelmon.org/ca/votacontes2016. A aquesta pàgina, heu de buscar els dos contes de l’escola Ignasi Iglesias: Una nova vida i Una troballa inesperada.

Quan situeu el ratolí sobre cadascun dels contes, seleccioneu “Àudio” per escoltar-lo. A continuació cliqueu “share” per compartir l’àudio a través de les xarxes socials. Escolliu Facebook o Twitter per compartir-lo. És molt important incloure l’etiqueta #contesdelmon al text de la compartició.

Recordem que el període de votació finalitza avui dimarts.

ÚLTIMES NOTÍCIES