IniciNoticiesMedi ambientNova Passejada guiada al Parc del Montnegre entre Tordera i Pineda

Nova Passejada guiada al Parc del Montnegre entre Tordera i Pineda

passejades guiadesAquest dissabte 16 d’Abril continua el Programa de Passejades guiades del Parc del Montnegre i el Corredor amb una passejada per racons inèdits de la riera de Pineda. La passejada és una oportunitat per conèixer els torrents que davallen del Montnegre a les poblacions costaneres guarden sovint tresors insospitats enmig de fondalades humides. La riera de Pineda n’és el més important. El sot del Salt permet descobrir-hi una vegetació rica en espècies difícils d’observar en altres llocs.

El recorregut passarà per Cal Capità- Gorga de l’aigua- Salt de l’Aigua- Els Senglars i tornada a Cal Capità. El punt de trobada serà a les 9:30 a l’església de Pineda i desplaçament en vehicles particulars fins a Cal Capità.. Allà començarà la passejada guiada de 5km i 3 hores de durada (explicacions i aturades incloses), amb un desnivell de 200m.

El preu de la passejada és de 3€ els adults, 2€ els infants de 6 a 12 anys i gratuïta pels menors de 6 anys. Es recomana portar calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’anul·larà la sortida.

ÚLTIMES NOTÍCIES