IniciNoticiesRegidoriesLes obres del nou local de Promoció Econòmica i Ocupació entren a...

Les obres del nou local de Promoció Econòmica i Ocupació entren a la seva recta final

oficina ocupacioL’Ajuntament de Tordera obrirà a mitjans de maig el que es convertirà en el primer equipament destinat exclusivament a realitzar accions formatives i tasques de suport a persones en situació d’atur. El problema de l’atur afecta de forma molt directa a Tordera, que malgrat una reducció en el darrer any, segueix tenint una xifra de desocupats per sobre del 20%.

L’espai, ubicat al Camí Ral, constarà amb una aula específica de formació i un nou espai pel Club de la Feina, que seràs polivalent i podrà fer funcions d’aula d’informàtica. L’espai també acollirà els serveis municipals de Promoció Econòmica i Ocupació, i estarà preparat per acollir programes específics per afavorir la inserció laboral de persones en col·lectiu de risc. A banda d’oferir propostes per a persones en situació d’atur, el nou espai permetrà potenciar accions formatives per a persones ocupades que volen millorar les seves competències o bé per acollir seminaris específics per a empreses locals. El regidor de l’àmbit, Marc Unió, diu que han vist que no poden engegar segons quines iniciatives perquè no es disposa d’un espai físic adequat.

nou espai promo eco 1

La voluntat és concentrat totes les accions en un únic espai i combatre de manera més efectiva les elevades xifres d’atur al nostre municipi. Escoltem el regidor Marc Unió.

nou espai promo eco 2

L’adequació i el cost de l’espai es durà a terme amb finançament de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, que aposten de forma activa per a la creació i millora d’espais i serveis orientats a resoldre la problemàtica de l’atur.