IniciNoticiesEsportsAquest dissabte l’associació del Rugbi La Tordera celebrarà el seu tercer aniversari

Aquest dissabte l’associació del Rugbi La Tordera celebrarà el seu tercer aniversari

aniversari rugbiAquest dissabte 16 d’abril l’Associació del Rugbi La Tordera celebrarà el seu tercer aniversari. Per a aquell matí estan preparant una trobada base d’equips de rugbi en el camp de Fogars de la Selva. A les 10:00h, les categories sub 8 i sub 10; a les 11:30h, la categoria sub 12 i a les 13:00h hi participaran equips de la categoria sub 14. Els equips base del Barça, Sant Cugat, l’Hospitalet i l’Associació del Rugbi La Tordera són els clubs que hi aportaran jugadors. De cara a la tarda, per primera vegada a la història, el camp municipal d’esports de Tordera acollirà, a partir de les 18:00h, un partit amistós de rugbi XV amb la participació del sènior de l’entitat torderenca, contra un combinat dels veterans de la secció de rugbi del FCBarcelona. En acabar l’enfrontament hi haurà un popular tercer temps per als petits i grans que s’acostin a donar-hi suport. Luciano Parodi, portaveu del club, ens fa una valoració d’aquests tres anys de rugbi torderenc.

Parodi aniversari 1

Parodi també ens explica quin és el paper que tindran els diferents equips de l’entitat en aquesta celebració.

Parodi aniversari 2

L’escoleta de l’Associació del Rugbi La Tordera entrena els dilluns, dimecres i divendres des de les 17:30h fins a les 18:30h en el Municipal d’esports.

I pel que fa l’equip sènior, els dilluns, a partir de les 20:45 h fins a les 22:30h en el camp de futbol i els dimecres a partir de les 20:45h fins a les 22:30h en el Parc Prudenci Bertrana.

ÚLTIMES NOTÍCIES