IniciNoticiesEntitatsPor Ellos, entitat en defensa dels animals domèstics, signa un conveni amb...

Por Ellos, entitat en defensa dels animals domèstics, signa un conveni amb l’Ajuntament de Tordera per recollir els animals de companyia que s’abandonen

por ellosL’entitat en defensa dels animals domèstics, Por Ellos, ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Tordera per recollir els animals de companyia que s’abandonen, durant les 24 hores del dia. Ja fa anys que treballen al nostre municipi, però ara han aconseguit el suport del consistori per seguir endavant amb la tasca. L’Anna Camara, membre de l’entitat, diu que estan contents amb l’acord i que seguiran treballant per anar-lo millorant.

por ellos 1

Anna Camara explica com neix aquest conveni amb l’Ajuntament. Assegura que s’abandonen molts gossos a Tordera i que calia trobar una solució a aquesta problemàtica.

por ellos 2

Actualment, Por Ellos Tordera l’integren 7 persones, però sumen prop de 25 si es tenen en compte les cases d’acollida i els voluntaris que hi col·laboren. Tenen experiència amb tot tipus d’animals. Gossos i gats són els més habituals, però també han rebut trucades per recollir cavalls, cabres i, fins i tot, oques. L’Anna diu que no comparteixen la idea de tenir els animals en gàbies.

por ellos 3

Si trobem un animal abandonat, el primer que cal fer és avisar la Policia Local de Tordera. Ells s’encarregaran de contactar amb l’entitat en el cas que ningú en denunciï la pèrdua. Escoltem Anna Camara.

por ellos 4

Per més informació sobre l’entitat Por Ellos, podeu contactar a través de la seva pàgina de Facebook (amb el mateix nom) o en algun d’aquests dos telèfons: el 658611633 o el 627543731.

ÚLTIMES NOTÍCIES