IniciNoticiesSocietat53 persones de Tordera troben feina el mes de març

53 persones de Tordera troben feina el mes de març

atur marc 16La taxa d’atur a Tordera s’ha reduït al 20’62% aquest mes de març. El nostre poble ha seguit la tònica a la comarca i al país, i segueix baixant el nombre de persones desocupades que busquen feina.

Al finalitzar el mes de març, a Tordera hi havia 1.387 persones en situació d’atur, 53 menys que al mes de febrer. La reducció és encara més notable si es pren de base la comparativa interanual, ja que ara hi ha 238 persones menys a l’atur que al mes de març del 2015.

Les dades analitzades per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal indiquen que la reducció de l’atur al Maresme ha estat la més important registrada en el mateix període en anys anteriors. De fet, l’anàlisi interanual indica que a la comarca tenim un 12,41% d’atur menys que el 2015. El descens mensual s’ha situat en el 2,84% i s’ha repartit entre tots els col·lectius i tots els sectors d’activitat econòmica, excepte el col·lectiu de persones Sense ocupació anterior (SOA) que ha experimentat un increment de l’1,18%.

En total, a la comarca hi ha 31.807 persones sense feina, gairebé el 54% de les quals són dones. Per grups d’edat, el majoritari és el col·lectiu de persones de 55 a 64 anys.