IniciNoticiesRegidoriesEs proposa fer una remodelació del Camí Ral

Es proposa fer una remodelació del Camí Ral

cami ralTordera ha presentat cinc projectes al Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019. Aquest és un programa que impulsa la Diputació de Barcelona per donar assistència als ajuntaments locals amb la transferència de recursos tècnics, econòmics i materials. Els cinc projectes que busquen finançament són la construcció de l’arxiu municipal i l’espai d’estudi Prudenci Bertrana, la creació d’un nou espai cívic, la recuperació del passeig Fluvial de la Tordera al seu pas pel nucli urbà, la instal·lació d’una nova pista esportiva coberta i la remodelació del Camí Ral. Precisament, aquest últim projecte contempla diverses actuacions llargament reclamades per la ciutadania.

El consistori pretén remodelar la part central del Camí Ral, amb l’ampliació de les seves voreres des del carrer Folch i Torres fins al carrer Mes i millorar la cruïlla amb el carrer Amadeu Vives, per tal d’aportar més seguretat i facilitat la mobilitat dels vianants.  L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia avança que el projecte també preveu eliminar el doble sentit de circulació en el tram entre Amadeu Vives i Avinguda Països Catalans.

alcalde cami ral 1

Garcia assegura que el projecte també preveu rebaixar els contenidors elevats situats a l’ alçada de la residencia l’ Albert.

alcalde cami ral 2

Actualment, el projecte està en mans de la diputació de Barcelona, que haurà de decidir si subvenciona les obres. Un cop el consistori compti amb partida pressupostària es reunirà amb els veïns afectats per presentar la remodelació. L’alcalde situa els treballs de cara l’any 2017.

alcalde cami ral 3

Aquesta actuació busca obtenir el suport financer que atorga la Diputació de Barcelona a través del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019, per a la realització d’inversions als municipis durant aquest mandat. El Pla Xarxa té pressupostats 161’90 milions d’euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES