IniciNoticiesEsportsL’Associació del Rugbi La Tordera celebrarà el seu tercer aniversari el proper...

L’Associació del Rugbi La Tordera celebrarà el seu tercer aniversari el proper 16 d’abril

rugbi la torderaJa hi ha data per a la celebració del tercer aniversari de l’Associació del Rugbi La Tordera. La data escollida és el dissabte 16 d’abril. Per aquell matí estan preparant una trobada base d’equips de rugbi en el camp de Fogars de la Selva. A les 10:00h, les categories sub 8 i sub 10; a les 11:30h,  la categoria sub 12 i a la una hi  participaran equips de la categoria sub 14. Els equips base del Barça, Sant Cugat, l’Hospitalet i l’Associació del Rugbi La Tordera són els clubs que hi aportaran jugadors. De cara a la tarda, per primera vegada a la història, el camp municipal d’esports de Tordera acollirà, a partir de les 18:00h un partit amistós de rugbi XV amb la participació del sènior de l’entitat torderenca, contra un combinat dels veterans de la secció de rugbi del FCBarcelona. En acabar l’enfrontament hi haurà un popular tercer temps per als petits i grans que s’acostin a donar-hi suport. Luciano Parodi, portaveu del club, ens fa una valoració d’aquests tres anys de rugbi torderenc.

Parodi aniversari 1

Parodi també ens explica quin és el paper que tindran els diferents equips de l’entitat en aquesta celebració.

Parodi aniversari 2

L’escoleta de l’Associació del Rugbi La Tordera entrena els dilluns, dimecres i divendres des de les 17:30 h fins a les 18:30h en el Municipal d’esports.

I pel que fa l’equip sènior, els dilluns a partir de les 20:45 fins les 22:30 en el camp de futbol i els dimecres a partir de les 20:45h fins les 22:30h al Parc Prudenci Bertrana.

ÚLTIMES NOTÍCIES