IniciNoticiesSocietatTerritori i Sostenibilitat allarga el recorregut de vuit trens de l'R1 fins...

Territori i Sostenibilitat allarga el recorregut de vuit trens de l’R1 fins a Tordera i Maçanet

03692El Departament de Territori i Sostenibilitat modifica el destí de vuit trens de la línia R1 de Rodalies de Catalunya i allarga el seu recorregut fins a Tordera i Maçanet-Massanes. L’ampliació, que es fa a petició de l’ajuntament torderenc, es produirà a partir del dilluns 4 d’abril, quan vuit vehicles (quatre d’anada i quatre de tornada) que fins ara sortien o acabaven a Blanes ho faran ara a l’estació de Maçanet, i s’aturaran també a Tordera. D’aquesta manera, el servei a aquestes dues localitats s’amplia de 19 a 23 freqüències diàries, en els dos sentits de la circulació. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia destaca l’augment de freqüències que suposarà aquest canvi.

alcalde rodalies 1

Les noves freqüències reforçaran els serveis de matí, tarda i nit. Amb sortida de Maçanet, hi haurà un tren a Tordera a les 9:41 hores, a les 10:42 hores, a les 16:42 hores i a les 20:39 hores. I en direcció contrària, hi haurà un tren que arribarà a Tordera a les 8:51 hores, a les 9:51 hores, a les 15:50 hores i a les 19:50 hores. Ho explica Joan Carles Garcia.

alcalde rodalies 2

L’any 2014 va entrar en funcionament la línia RG1 de Rodalies que connecta Girona amb Tordera, i que permet des de llavors connecta el nostre poble amb la capital gironina, sense fer transbord a Maçanet de la Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES