IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana els primers equips del CEEB juguen a casa...

Aquest cap de setmana els primers equips del CEEB juguen a casa i el CFTordera rep, al municipal, el Palafolls

futbol plantillaAlguns dels primers equips torderencs descansen, aquesta jornada, fins després de Setmana Santa, però d’altres disputen partits transcendentals per al seu futur en les seves competicions.

El dissabte a les 16:00h de la tarda i en directe per Ràdio Tordera, el CEEB Tordera masculí de 2a catalana intentarà seguir amb la mateixa dinàmica positiva i sumar un nou triomf contra el Palamós, en el poliesportiu. A les 21:00h del vespre, serà l’altre torn per al CEEB Tordera femení de la 1a catalana, que rebrà la visita del GEIEG “B”. Aquest enfrontament, el podreu seguir en directe per la nostra sintonia. Si les torderenques aconsegueixen la victòria i les segones de la lliga, el CN Terrassa, perden el seu partit contra l’Ipsi, el CEEB Torderaes col·locarà matemàticament en la primera plaça i l’ascens a la final a quatre.

El diumenge a les 16:h de la tarda, el Municipal d’esports acollirà un dels partits de la jornada de la 2a catalana. El Club Futbol Tordera, immers en un bon moment de forma i de joc, rep el Palafolls, el nou líder de la lliga. El derbi, el podreu escoltar íntegrament per Ràdio Tordera, amb una retransmissió conjunta i especial amb Ràdio Palafolls. A les 17:45h tancarà la jornada el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera en el poliesportiu contra el CB Cabrils. Els torderencs estan obligats a aconseguir una victòria que els donaria un nou impuls per seguir lluitant per la permanència. Tant al Club Patí Tordera com al Futsal Tordera, els toca descansar tal com marca el seu calendari de competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES