IniciNoticiesPolíticaL’equip de govern presenta en un acte públic el pla de mandat...

L’equip de govern presenta en un acte públic el pla de mandat del municipi

03197Tordera estrena aquesta setmana una nova imatge municipal a través d’una nova marca de poble. L’estrena d’aquesta nova imatge va lligada a l’acte de presentació del pla de mandat que marcarà les directrius del futur més immediat per Tordera. L’acte, a càrrec de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, serà obert al públic i tindrà lloc avui a les 20:00h a la Biblioteca.

El pla de mandat que es presentarà parteix de la història recent del municipi, del context de crisi que ha patit els últims anys, de la transformació social i demogràfica, passant per una reflexió sobre les possibilitats que actualment té el municipi. L’acció de govern municipal pels propers anys passa per tres línies estratègiques que es desenvoluparan durant l’acte i que es basen en el pas de l’atenció social a l’autonomia personal, l’eficiència i la participació ciutadana i la presentació de Tordera com una vila d’oportunitats. Ho detalla el coordinador del govern municipal, Josep Llorens.

josep llorens mandat

Amb la definició de les noves línies estratègiques per Tordera també es presentarà una nova marca en consonància amb l’evolució del municipi. El símbol del nou logotip que es presentarà dijous representa un dels elements més emblemàtics de la memòria històrica local, el pont de ferro.

ÚLTIMES NOTÍCIES