IniciNoticiesCulturaL’entitat La Peixera ja treballa per la quarta Fira de Sant Jordi...

L’entitat La Peixera ja treballa per la quarta Fira de Sant Jordi de Tordera

fira sant jordiL’entitat torderenca La Peixera ja ha posat en marxa els preparatius per la Fira de Sant Jordi 2016. Enguany ja serà la quarta edició i es presenta amb algunes novetats, respecte els anys anteriors. Una és el canvi d’ubicació de la fira, que sempre s’havia celebrat a la Plaça de l’Església, però com que el 23 d’abril és dissabte, s’han preparat concerts per la nit i les parades es traslladen a la Plaça de la Concòrdia. L’altra novetat és l’horari, començant a les 10 del matí i allargant-se fins les 9 del vespre, per després enllaçar amb els concerts. Ho explica la presidenta de La Peixera, Marta Dalmau.

fira sant jordi 1

Marta Dalmau anima les entitats de Tordera a participar de la Fira de Sant Jordi i detalla els grups que actuaran en els concerts de la nit.

fira sant jordi 2

Tota la gent interessada en participar a la Fira de Sant Jordi, ja sigui amb una parada o amb alguna actuació o activitat, es pot inscriure a través de la pàgina de facebook La Peixera o al perfil de “La Peixera Crit”, omplint el formulari que hi trobaran, juntament amb les bases de participació.

La Peixera és una entitat cultural sense ànim de lucre, que treballa per ampliar l’oferta cultural de Tordera amb propostes artístiques de la talla del festival que promouen a l’estiu i que porta el mateix nom.

ÚLTIMES NOTÍCIES