IniciNoticiesEsportsNeix la gimcana familiar “L'enRAMpada” emmarcada en les activitats de la Fira...

Neix la gimcana familiar “L’enRAMpada” emmarcada en les activitats de la Fira Mercat de Ram

Cartell enrampadaCoincidint amb la Fira Mercat del Ram, Ràdio Tordera i l’esplai el Garbell amb la col·laboració de diverses entitats esportives i la colla de castellers de l’Alt Maresme organitzen la gimcana L’enRAMpada 2016. Aquesta es durà a terme el dissabte 19 Març de 10:00 a 12:30 del matí. Es tracta d’una gimcana no competitiva, que té l’objectiu de fer passar una bona estona en família mentre es van superant diferents proves. Els equips han d’estar formats per un màxim de 5 components amb un adult com a mínim. Ens dóna més detalls d’aquest esdeveniment l’Albert Sabater el director gerent de Ràdio Tordera.

inscripcions enrampada Albert

Els participants tindran una hora i mitja per completar el màxim de proves possibles. Les proves estaran repartides per tot el poble i es podran localitzar a través d’un mapa. Cada equip haurà de portar un reproductor de ràdio portàtil per poder sintonitzar Ràdio Tordera, ja que algunes indicacions i enigmes a resoldre només es diran per antena.

Malgrat que no serà una gimcana competitiva, els que completin un mínim de proves entraran en un sorteig d’un premi gran i la resta en un sorteig menor. Les inscripcions es poden fer a Ràdio Tordera, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 hores. El preu és d’1 euro per persona o bé portant aliments de primera necessitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES