IniciNoticiesEsportsEls propietaris forestals obliguen el Club Esportiu Tordera a anul·lar la ruta...

Els propietaris forestals obliguen el Club Esportiu Tordera a anul·lar la ruta de 36km de el Trail Les Bruixes

trail bruixesEls membres del Club Esportiu Tordera que estan acabant d’organitzar l’edició d’aquest any del Trail Les Bruixes han hagut de prendre la decisió de descartar el recorregut de 36 quilòmetres. El motiu és que diversos propietaris forestals no donen permís a l’entitat torderenca perquè utilitzi els seus terrenys per completar el recorregut llarg i estrella de la prova. Albert Prats, un dels portaveus del CET i organitzador de l’activitat, ens explica com sorgeix el problema.

Prats bruixes 36 1

Prats també ens comenta que, per part dels propietaris, hi ha una intransigència absoluta i que per culpa d’aquesta actitud han hagut de prendre la decisió de suspendre el recorregut de 36km tot i que tinguessin l’alternativa d’oferir un recorregut per camins de 4 metres d’ample que són considerats béns públics.

Prats bruixes 36 2

Des del Club Esportiu Tordera ja s’han posat en contacte amb totes les persones inscrites en el recorregut de 36km per comunicar-los la decisió i s’han ofert diverses solucions: retornar els diners i cancel·lar la inscripció o poder oferir una de les altres dues proves. Albert Prats ens confessa que de moment tenen un bon ritme d’inscripcions.

Prats bruixes 36 3

El Trail les Bruixes es durà a terme el dissabte 19 de març amb sortida i arribada al darrere de la plaça de l’Església amb dos recorreguts, un de 13km i l’altre de 25km. Les inscripcions anticipades es poden fer mitjançant la web de l’entitat www.clubesportiutordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES