IniciNoticiesEsportsAquest proper cap de setmana se celebrarà el Vè. Raid de Tordera

Aquest proper cap de setmana se celebrarà el Vè. Raid de Tordera

v-raid_portada-webAquest divendres fins al dissabte 5 de març, el parc Prudenci Bertrana serà el punt de sortida i d’arribada del Vè Raid de Tordera 2016. Una prova internacional de cavalls que acollirà aproximadament una cinquantena de participants d’arreu del món. Joan Rodríguez, un dels principals organitzadors de la prova ens explica en que consisteix un raid.

Rodriguez Raid 1

Rodríguez ens explica que els cavalls han de passar uns controls veterinaris molt complerts per conèixer en tot moment l’estat de l’animal.

Rodriguez Raid 2

El paratge de Tordera i el parc Prudenci Bertrana són els principals reclams dels genets per participar i repetir en el Raid de Tordera. Ens ho explica en Joan Rodríguez.

Rodriguez Raid 3

L’Alex Crivillé, expilot i campió del món de motociclisme, tornarà a participar d’aquest cinquè raid i també destaquen la participació de la Maria Álvarez, campiona d’Europa d’aquesta modalitat i fixe amb la prova dels 120km. Rodríguez convida a tots els torderencs perquè s’apropin en el Parc Prudenci Bertrana i també llença alguna recomanació per els que tinguin la intenció d’assistir-hi.

Rodriguez Raid 4

L’activitat està organitzada per en Joan Rodríguez, un propietari de cavalls de Tordera amb el suport de l’Ajuntament de Tordera i Sports HG.

ÚLTIMES NOTÍCIES