IniciNoticiesL'ajuntament proposa a Jose Carles Villaro per suplir la vacant del regidor...

L’ajuntament proposa a Jose Carles Villaro per suplir la vacant del regidor difunt Carles Seijo.

10392479_561125504057515_8084464338782772384_nEl ple de l’ajuntament de Tordera va donar compte ahir de la persona proposada per suplir la vacant del regidor difunt de Som Tordera, Carles Seijo.

L’assemblea del partit va decidir per majoria absoluta que la persona més adient per a assumir el càrrec és en Jose Carlos Villaro, numero 8 a la llista de Som Tordera. Això implicava la renuncia dels companys de la llista, situats abans que ell. Segons el regidor Salva Giralt els tràmits es van endarrerir, ja que un del companys de la llista que havia de presentar la seva renuncia no el van localitzar fins el dia 12 de gener, ja que es trobava a un país estranger. Així ho explica el regidor de SOM Tordera, Salvador Giralt.

nou regidor som 2

Jose Carlos Villaro, numero 8 a la llista de Som Tordera, és arquitecte i tècnic en ordenació de territori, Urbanisme i medi ambient, i llicenciat en traducció anglesa (UAB). Villaro es farà càrrec de les mateixes responsabilitats que Carles Seijo, serà cap d’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Regidor d’Urbanisme, Regidor d’Obres i Serveis i Regidor de Pagesia i Medi Ambient. Segons Som Tordera, el seu perfil professional encaixa perfectament amb les necessitats del càrrec i políticament és militant d’ICV. D’aquest manera, Som Tordera vol continuar el camí que va marcar el regidor Seijo.

nou regidor som 3

El plenari va aprovar ahir les renuncies dels membres de la llista de SOM, i ara s’enviaran a la junta electoral, qui haurà d’indicar el nom i cognoms del regidor proposat enviant la credencial.

Un cop l’ajuntament disposi d’aquesta credencial, es podrà fer el nomenament i la presa de possessió de Jose Carlos Villaro. Aquest procés es podria fer en un ple extraordinari o bé s’esperarà en el proper ple del mes de març.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES