IniciNoticiesEsportsLa biblioteca acull l’exposició “Tordera, un poble amb gran història ciclista”

La biblioteca acull l’exposició “Tordera, un poble amb gran història ciclista”

expo bicisDes d’aquest dimarts fins a l’1 de març, la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera acull l’exposició “Tordera, un poble amb gran història ciclista”. Amb el nexe d’unió de la cursa ciclista de la Festa Major de Tordera −una de les curses més antigues de Catalunya, datada dels anys 20− aquesta exposició vol explicar la importància del ciclisme al nostre poble com a transmissor dels valors de l’esport a totes les generacions. Un grup de torderencs amants i vinculats al món de la bicicleta han estat els encarregats de recopilar, compartir i mostrar tot un seguit de material de les diferents èpoques, fotografies i històries personals que mostren la importància d’aquest esport a Tordera. Albert Torrent, un dels portaveus d’aquest moviment, ens explica d’on sorgeix la iniciativa.

Torrent exposicio 1

Aquest divendres, aprofitant la temàtica de l’exposició, també està prevista una taula rodona a partir de les 19 h de la tarda, que porta per títol “Passat, present i futur del ciclisme a Tordera”. Torrent ens en dóna més detalls.

Torrent exposicio 2

L’exposició es podrà visitar durant l’horari d’obertura de la biblioteca: dimecres de 10:00 a 20:30h (obert al migdia), dijous de 10:00 a 13:00h i de 16:00 a 20:30h, divendres de 10:00 a 13:00h i de 16:00a 20:30h i el dissabte de 10:00 a 13:00h. Durant aquesta setmana, des del Show dels Esports anirem escoltant i descobrint algunes de les històries dels protagonistes.

ÚLTIMES NOTÍCIES