IniciNoticiesCulturaRàdio Tordera participa en la celebració del dia mundial de la ràdio...

Ràdio Tordera participa en la celebració del dia mundial de la ràdio amb l’emissió de jingles commemoratius

profile(SP)redL’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura, UNESCO, convida a les radioemissores i radiodifusors del món a unir-se a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio, que es commemora aquest 13 de febrer. L’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar instituir aquesta data com a Dia Mundial de la Ràdio, amb la finalitat de millorar la cooperació internacional entre els organismes de radiodifusió i encoratjar les principals xarxes i ràdios comunitàries a promoure l’accés a la informació , la llibertat d’expressió i la igualtat de gènere a través de les ones.

El tema del Dia Mundial de la Ràdio 2016 és “La ràdio en temps de desastre i emergència”, amb el qual es pretén celebrar la importància de la ràdio a les nostres vides, tant en temps de pau com en temps de desastres i emergències.

Ràdio Tordera ha decidit unir-se a la celebració, emeten durant tota la jornada, jingles commemoratius de la diada.

Segons l’UNESCO, actualment, Internet i les tecnologies mòbils contribueixen a augmentar l’abast de la Ràdio i les seves possibilitats. En aquest sentit, Ràdio Tordera és capdavantera en aplicar les noves tecnologies a través de la pàgina www.radiotordera.cat i els perfils de l’emissora a les xarxes socials Facebook i Twitter.