IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el Futsal Tordera i el CEEB Tordera masculí...

Aquest cap de setmana el Futsal Tordera i el CEEB Tordera masculí són els únics equips que juguen a casa

ceeb masculiAquesta propera jornada només el primer equip del Futsal Tordera i el CEEB Tordera masculí de la segona catalana de bàsquet disputen els seus enfrontaments en el poliesportiu. El dissabte, a les 16:00h el primer equip del Club Futbol Tordera visitarà el camp del Banyoles. És un partit complicat per als torderencs, que podreu seguir en directe a través de la ràdio. A les 17:00h serà el torn del primer equip del Futsal Tordera en el poliesportiu on rebrà la visita del Iniciativa Verds de Blanes dins de la jornada 16 de la 1a Territorial Grup C. El CEEB Tordera femení tancarà el dissabte amb la seva jornada de la 1a catalana a la pista del CB Ipsi de Barcelona.

El diumenge serà el torn del CEEB Tordera masculí en el poliesportiu a les 12:30h del migdia i rebran la visita del CB Bescanó. Aquest enfrontament el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. El diumenge a la tarda, el sènior masculí del CBTordera jugarà el seu partit de la tercera catalana a domicili, a la pista del Boet Mataró.

També us volem recordar que aquest cap de setmana, el dissabte a les 15:00h, al Municipal d’esports hi haurà el derbi de futbol d’empreses, entre el Torderenc i el Sant Andreu.

ÚLTIMES NOTÍCIES