IniciNoticiesSocietatOcupació organitza itineraris formatius per millorar les competències a l'hora de trobar...

Ocupació organitza itineraris formatius per millorar les competències a l’hora de trobar feina

29-0032Seguint la línia engegada per l’Àrea d’Ocupació en matèria de dinamització formativa i ocupacional, el Servei Local d’Ocupació té en marxa aquests mesos de gener i febrer diferents itineraris formatius per a la recerca activa de feina. Les sessions s’adrecen a persones en situació d’atur que estiguin inscrites a la Borsa de Treball de Tordera.

Les sessions s’organitzen amb l’objectiu que els usuaris aprenguin a desenvolupar les competències personals i laborals per millorar les possibilitats de trobar una feina, des de la base del projecte professional, passant pel capital, el currículum i l’entrevista competencial. Ho explica el regidor de promoció econòmica, Marc Unió.

itineraris formatius marc unio

Les places per assistir als cursos són limitades i els horaris de les sessions seran de 9:00h a 14:00h (excepte la primera sessió que serà de 9:00h a 13:30h). Per participar als itineraris formatius cal adreçar-se al Servei Local d’Ocupació de Tordera (Oficines municipals de la Pl. Concòrdia s/n).

Fa uns mesos, la Regidoria de Promoció Econòmica ja va engegar iniciatives semblants a la que es proposa actualment i que estaven pensades per a joves en situació d’atur. La voluntat de l’àrea és seguir treballant en aquesta línia, de manera que a través de diferents propostes i accions, s’afavoreixi la inserció al món laboral i s’eviti la cronificació de l’atur a Tordera.