IniciNoticiesPolíticaEs destinaran 30.000 euros per a fer petits arranjaments a la via...

Es destinaran 30.000 euros per a fer petits arranjaments a la via publica

ple gener 2016L’ajuntament de Tordera va aprovar ahir la creació d’una nova partida de 30.000 euros que es destinarà a fer petits arranjaments en la via publica. Aquest podrien ser canviar fanals, millorar voreres o retirar mobiliari en desús. Segons explica el regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu la partida es finançarà amb una part de l’estalvi previst amb el projecte de canvi d’enllumenat del poble amb llums LED, que propicien una eficiència energètica i un estalvi en la factura de la llum.

D’altra banda, també es va aprovar un traspàs de partides per valor de 34.000 euros. Un diners que provenen d’un sobrant de l’adjudicació de la nova plaça de la mullera que es destinen a la partida de l’eixamplament del pont de Sant Pere. Escoltem el regidor d’Hisenda.

arranjament vilajeliu

Els partits polítics locals es van mostrar favorables a la creació d’aquesta nova partida pressupostària que es destinaran a treballs d’arranjaments a la via publica. Escoltem Xavier Martin del PP, Salvador Giralt de SOM, Rafa Delgado del PSC i Xavier Pla d’ERC i Gent de Tordera.

arranjament partits

Segons l’equip de govern, la creació d’aquesta nova partida estava acordada amb ERC i Gent Tordera, per aquest motiu es consensuaran amb aquest grup les actuacions que cal fer.

ÚLTIMES NOTÍCIES