IniciNoticiesPolíticaEl regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Tordera, Marçal Vilajeliu, optimista de cara...

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Tordera, Marçal Vilajeliu, optimista de cara a rebaixar l’endeutament del consistori durant aquest any

03207Els Serveis Informatius hem entrevistat fa pocs dies el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Tordera. A finals de l’any passat es va aprovar el pressupost per aquest 2016 i, després del tancament dels últims exercicis en positiu, Marçal Vilajeliu es mostra content de la bona línia que ha agafat l’economia del consistori torderenc. Creu que la situació, a dia d’avui, està controlada.

marcal gestio deute 1

Ara bé, un dels objectius d’aquest any és rebaixar el deute de l’Ajuntament. Per fer-ho possible, Marçal Vilajeliu diu que s’han proposat dues maneres: fer front a les quotes previstes i intentar treure profit del patrimoni municipal.

marcal gestio deute 2

Una bona experiència amb la venda d’un terreny durant l’exercici passat i l’interès de determinades empreses per alguns terrenys fan ser optimista al regidor d’Hisenda, de cara a aconseguir recursos per reduir l’endeutament de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES