IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera femení acaba la primera volta com a líders invictes...

El CEEB Tordera femení acaba la primera volta com a líders invictes de la 1a catalana femenina

ceeb femeni invicteAlguns primers equips torderencs ja comencen a engegar la segona volta de les seves respectives competicions. A nivell de resultats obtinguts i de feina ben feta, destaca un equip en concret. El CEEB Tordera femení de la 1a catalana de bàsquet ocupa la primera posició de la seva lliga amb el balanç de quinze partits disputats i quinze victòries aconseguides. L’entrenador de l’equip, Marc Alonso ens explica la clau del bon moment que viu el vestuari.

Alonso invicte 1

Una de les sorpreses que es troben els equips de la lliga quan s’enfronten a l’equip torderenc és la presència de les jugadores americanes amb un paper destacat en els partits. Marc Alonso desvetlla que durant la planificació inicial no comptaven amb tanta banqueta exterior però que han aprofitat ofertes que han anat arribant de mitja temporada.

Alonso invicte 2

L’objectiu principal és aconseguir l’ascens a Copa Catalunya a final de temporada i amb els bons resultats aconseguits fins ara, encara es reforça més aquesta idea. Tot i així, Alonso no vol sentir la paraula relaxació dins del vestuari.

Alonso invicte 3

Si fem una comparativa amb l’altre grup de la primera catalana femenina de bàsquet, el CB Igualada, és l’altre líder que porta un balanç de quinze partits disputats, catorze victòries i una derrota. Les torderenques són l’equip que més punts a favor han aconseguit en aquesta volta amb un balanç de 1167 punts. En canvi, la puntuació en contra ja és més favorable per l’altre líder. Mentre que el CEEB ha encaixat 843 punts, les igualadines només tenen una puntuació en contra de 643.

ÚLTIMES NOTÍCIES