IniciNoticiesEsportsEls Maduixots de l’Alt Maresme estrenen nou cap de colla i nou...

Els Maduixots de l’Alt Maresme estrenen nou cap de colla i nou president

assemble maduixotsAhir, diumenge 24 de gener, el Teatre Clavé va acollir l’assemblea ordinària dels Castellers de l’Alt Maresme. Amb canvis importants dins de l’entitat, es va escollir el malgratenc Roberto Moral com a nou cap de colla dels Maduixots per als propers dos anys. Moral ha estat membre de la colla des dels seus inicis i pren el relleu d’en Marc Ruiz, que continuarà com a president dels Castellers de l’Alt Maresme. Durant l’acte es van presentar l’equip tècnic i el de la junta directiva que tenen com a principal objectiu consolidar la colla i fer créixer-la encara més. El nou cap de colla va marcar com a principals objectius per a la temporada, consolidar els castells de 7 ja assolits i poder encarar-ne altres de la gamma alta de 7, com el 3d7a, el 5d7 o el 7d7.

En l’assemblea els Maduixots també van aprovar participar, si és que hi són convidats, al Concurs de Castells de Tarragona que se celebra l’últim cap de setmana de setembre i el primer cap de setmana d’octubre de cada 2 anys. També es va presentar el calendari d’actuacions per l’any 2016; a més d’actuar a les festes majors de tots els pobles de la colla, els de l’Alt Maresme també actuaran a Canet i Sant Pol (en aquesta darrera població, per primera vegada). En el calendari també destaquen la celebració del segon aniversari de la colla a finals del mes d’abril a Blanes, amb les colles Castellers de Badalona i Jove de Barcelona, i l’actuació a la Festa Major de Vilassar de Mar acompanyats pels seus padrins, els Capgrossos de Mataró.

Els Maduixots iniciaran els assajos el dimarts 2 de febrer a l’escola Sant Jordi de Pineda. I com ja han fet en d’altres ocasions, els primers 15 dies ho faran en format d’escola de castells per tal de convidar aquelles persones que vulguin experimentar i participar en l’execució d’un castell.

ÚLTIMES NOTÍCIES