IniciNoticiesEsportsDemà, el CFTordera convoca una assemblea extraordinària de socis

Demà, el CFTordera convoca una assemblea extraordinària de socis

12486025_1077543488973687_3521310344150002784_oDurant aquestes passades festes nadalenques saltava la sorpresa des de l’entitat del Club Futbol Tordera. La junta directiva convocava una assemblea extraordinària de socis per a aquest proper divendres 15 de gener. En l’ordre del dia només hi ha tres punts; dos dels quals habituals: la lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior i els precs i preguntes. El punt que més sorprèn és el segon, en què es posen a disposició de l’assemblea els càrrecs de la junta directiva. Carles Gamonal, president del Club Futbol Tordera, explica els motius que té la junta per convocar l’assemblea.

Gamonal assemblea extra 1

El conflicte neix en un dels cadets de l’entitat quan un jugador va rebutjar anar convocat en un equip d’una categoria superior i es va aplicar la normativa del règim intern. Gamonal, en l’entrevista en el Show dels Esports, va explicar com es va produir la divisió de jugadors en cada equip d’aquesta categoria.

Gamonal assemblea extra 2

Segons el mateix president el projecte esportiu per a aquesta temporada és acceptat per la majoria dels equips i dels membres que formen el club, excepte per un equip.

Gamonal assemblea extra 3

L’assemblea extraordinària de socis del Club Futbol Tordera té dues convocatòries, la primera a les 19 h i la segona a les 19.30 h i se celebrarà a la biblioteca municipal el divendres. El secretari de l’entitat, Manel Gil, explica com presenten el segon punt i destaca que hi haurà votacions per decidir la continuïtat o no de la Junta.

Gil assemblea extra 4

Des dels esports de Ràdio Tordera hem intentat posar-nos en contacte amb algun dels afectats o amb algú que tingui relació amb el conflicte i de moment no hi ha hagut resposta.

ÚLTIMES NOTÍCIES