IniciNoticiesCulturaContinuen obertes les inscripcions per participar al Concurs de Rapsodes de Ràdio...

Continuen obertes les inscripcions per participar al Concurs de Rapsodes de Ràdio Tordera

escriptura del poetaRàdio Tordera convoca el Concurs de Rapsodes “Joana Raspall”. Fins el 18 de gener es farà la recepció d’inscripcions, del 18 al 29 de gener tindrà lloc la selecció d’aspirants per a la fase final, i el divendres, 12 de febrer, a les 6 de la tarda, al Teatre Clavé tindrà lloc la celebració de la fase final i el lliurament de premis.
El concurs estableix diferents grups d’edat: alumnes de 3r i 4t de primària, 5è i 6è de primària, 1r i 2n d’ESO, 3r i 4t d’ESO, de 16 a 18 anys i adults a partir de 18 anys. Enguany el Concurs de Rapsodes estarà dedicat a la poetessa Joana Raspall. L’organitzador del concurs, Joan Madrid, n’explica els motius.

concurs rapsodes 1

Un cop s’hagi formalitzat la inscripció, l’aspirant participarà en una primera fase de selecció en què haurà de llegir a la mateixa escola un poema obligat de Joana Raspall. Els millors aspirants de cada curs seran convidats a una nova selecció, aquest cop als estudis de Ràdio Tordera. Finalment, de cada categoria s’escolliran dos finalistes que participaran a la fase final del 12 de febrer, d’on en sortirà el guanyador. Joan Madrid ens parla sobre com es desenvoluparà el concurs.

concurs rapsodes 2

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb la ràdio, a radiotordera@radiotordera.cat o als telèfons 93 764 01 02 o 678 038 584.

ÚLTIMES NOTÍCIES