IniciNoticiesMedi ambientLes obres de construcció de la nova depuradora del veïnat de Sant...

Les obres de construcció de la nova depuradora del veïnat de Sant Daniel ja estan pràcticament acabades. D’aquí poc començaran les primeres proves de funcionament.

depuradora sant danielRecta final perquè entri en funcionament l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Sant Daniel. L’estructura ja està del tot acabada i ara estan enllestint la part més mecànica. El següent pas serà fer les proves prèvies a la posada en marxa de la depuradora. Escoltem el regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Tordera, Carles Seijo.

depuradora sant daniel 1

La nova depuradora del veïnat de Sant Daniel funcionarà amb bacteris, de manera natural. Entrarà l’aigua bruta i sortirà depurada gràcies a l’actuació d’aquests bacteris. Ens ho detalla l’encarregat de l’obra, Jordi Vives.

depuradora sant daniel 2

Les obres de construcció de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Sant Daniel (EDAR) estan subvencionades per la Diputació de Barcelona. La nova planta funcionarà pràcticament de manera automàtica, i només necessitarà un petit manteniment de control setmanal.

ÚLTIMES NOTÍCIES