IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Dones Torderenques organitza aquest dissabte un acte per commemorar el...

L’Associació de Dones Torderenques organitza aquest dissabte un acte per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que és avui. Actuaran les Dones de Blanc.

dones de blancAvui, 25 de novembre, es commemora el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. Amb motiu d’aquesta data, l’Associació de Dones Torderenques organitza, aquest proper dissabte, un acte a la Pista de l’Amistat. Han programat l’actuació de les Dones de Blanc, un grup que forma part de la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere i que utilitza l’expressió corporal per representar el patiment de les dones maltractades. Ens en parla la presidenta de l’entitat torderenca, Lorena Jiménez.

acte violencia genere 1

Lorena Jiménez explica que volien preparar una activitat que fes visible aquesta problemàtica tan greu i fa una crida a la participació.

acte violencia genere 2

L’actuació de les Dones de Blanc està organitzada per l’Associació de Dones Torderenques, en motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. L’acte serà el proper dissabte, 28 de novembre, a les 6 de la tarda a la Pista de l’Amistat.