IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tots els primers equips torderencs han sumat punts

Aquest cap de setmana tots els primers equips torderencs han sumat punts

cbtorderaAquest passat cap de setmana la jornada esportiva torderenca ens deixa bones sensacions, sense derrotes en cap dels partits disputats. El dissabte, a les 15:00h de la tarda, va obrir la jornada el Futsal Tordera, en el poliesportiu; van rebre el Fontcoberta i el resultat final va ser d’empat a 4. Els torderencs segueixen sense saber què és perdre, aquesta temporada.

El diumenge, a les 12:15h el Club Patí Tordera va disputar la jornada sis de la primera nacional espanyola a la pista de l’Arenys de Munt. Als homes entrenats per en Sergio Alonso se’ls va escapar la victòria en els últims minuts quan el marcador era favorable als visitants per 2-4; finalment, empat a 4. A la mateixa hora, va jugar a casa el CEEB femení de 1a catalana contra el CB Grup Barna. Les torderenques segueixen sumant victòria rere victòria, invictes de la categoria i líders destacades; el resultat final, 73-46 a favor de les locals. A les 16:00h de la tarda el Club Futbol Tordera va jugar en el camp del Besalú. Els homes entrenats per en Joan Tarruella van sentenciar l’enfrontament a la segona part amb dos gols de José Antonio. Els locals van retallar distàncies en el temps afegit i van deixar el resultat final en un 1-2. Per tancar el diumenge, a les 17:45 h va jugar el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera a casa davant el Bàsquet Alella i també van sumar una nova victòria amb un marcador final de 75-65. A la mateixa hora va disputar el seu partit el CEEB Masculí a la pista del CB Sant Celoni; victòria final per un 86-97.